AABK - BB (1-3)

Til de som har læst et tidligere kampreferat fra i år, kunne dette godt virke som et deja-vu
Vi kan lige tage de 3 ting som åbenbart altid sker når Bramming spiller..

1. Bramming er i fuld kontrol og fører 2-0 i pausen

2. Modstanderen reducerer inden for de første 2 min af anden halvleg og BB går lidt i panik.

3. Benjamin K scorer alle BBs mål.

Det var igen blevet onsdag aften og Bramming skulle igen på en lang tur hjemmefra. Denne gang gik turen endnu længere sydpå, faktisk så langt ned at en stor Frankfurter pølse på de kanter hedder en reisen Bratwurst.

I dagens anledning var BB klædt i rødt, og drengene lugtede blod fra start.
Bramming pressede godt på fra start, og kom frem til et par ret store chancer, Danny J og Benjamin fandt ind i et fint samarbejde og midt i halvlegen, viste Danny fint overblik og sendte Benja i dybden, her svigter han sjældent, 1-0

Få minutter senere kom Hviding-telepatien op i Peter og Benja. Peter modtog bolden langt nede på egen halvdel, men vidste præcis hvor han skulle slå den hen.. Mod en dybdeløbende Klaaby, 2-0.. Aabenraa forsøgte at komme tilbage, men Jakob "maverick" Hansen var højtflyvende og vandt alt der kom imod ham i første halvleg..

Pause

Selv efter at alle IGEN, havde givet hånd på at vi skulle have en bedre start på 2. halvleg, gik der 2 minutter før en Aabenraa spiller klappede bolden ind fra 25 meter. Så bredte panikken sig, og nu var det Aabenraa der lugtede blod!

Heldigvis havde Viktor lidt tryllestøv med og forheksede målet lidt, så boldene prellede af på stolpe og overligger. Eller en sprællende Bramming spiller på stregen.

Jo mere Aabenraa skubbede fremad, jo mere plads gav det til de røde..
Et par gode kontraangreb burde have givet større chancer, men en enkelt Brun genialitet var nok til at vippe Benjamin fri og for niende (ja ni-en-de) gang scorede han. Da var det game over!

Kampen fik en dramatisk afslutning, en Aabenraa spiller, der tydeligvis havde brugt sommerferien på den glade viking i Sonny Beach, hvor man må rage på alt, fik fat i thyges ædlere dele, da sagde Thyge, "du er da en skør mand, der vist tænder på mennesker af eget køn" måtte dommeren vise ham det røde kort