BB - KB (2-2)

Bramming vs Kolding B 2-2 (2-0)

Lørdag eftermiddag skulle Brammings drenge forsøge at følge op på den flotte sæsondebut.

Der var en strid vind på langs af banen, man overvejede faktisk om den store stygge ulv stod i den ene ende og pustede og prustede.
Så derfor var der ingen tvivl om at det ville blive to vidt forskellige halvlege.

Selvom Bramming startede lidt nervøst og med ukarakteristisk mange fejlafleveringer fra det ellers teknisk stærke hold, så begyndte de at sidde tungt på opgøret.

Efter et par midtbane lækkerier fra Petersen, Thysen og Mikkel bliver Christian 'beckham' Madsen sendt alene afsted mod mål. Alene med målmanden triller han semiarrogant og uselvisk bolden på tværs til topscorer Benjamin som nemt kan score til 1-0.

Efter et par BB chancer mere gider vores svar på Usain Bolt ikke mere pjat og fra langt nede på egen banehalvdel spadserer Benja forbi Kolding forsvaret - 2-0

Pause!

Der blev talt meget om og givet hånd på at de første 10 min var mega vigtige for BB i anden halvleg. Desværre virkede det som om at der var puttet sovemedicin i pauseteen for efter 3 min, og lidt Kolding tryllerier på baglinjen stod der pludselig 2-1
1 minut senere sejlede det igen i forsvaret.. 2-2..

I de næste 10 min vaklede BB rundt som en bokser på randen af knockout, men som de allerbedste fightere fik de rystet det af sig og satte sig igen tungt på opgøret! Selv i den stride modvind dominerede hjemmeholdet..

Et par lækre Peter KUNSTmann detaljer og en følt afslutning på stolpen, var desværre det tætteste vi kom på en sejr..
Ærgerligt, men dog stadig et point til Bramming drengene...

Både serie 3 og serie 5 sæsonstartede med en lækker sejr, på henholdsvis 3-1 og 9-3.

Det ser i den grad spændende ud på seniorfronten i år!

Alt i alt 7 point af 9 mulige i herre senior!