KAMPREFERAT: IF92-BB

Serie 1

IF 92 vs BB 2-5 (1-2)

2. Påskedag tog Bramming til skibhøj, i håbet om at spille sig i toppen af kredsen, inden kampen var vi 1 point efter IF, så det var virkeligt vigtigt. Vi har haft en dårlig vane med at starte dårligt i alle kampene i år, det lavede vi fuldstændigt om! Efter 1 minuts spil, smed Lasse S en perleaflevering over 35 meter lige i fødderne på Peter KUnstmann, som fri med målmanden scorede stensikkert. Drømmestart! Og det blev kun bedre små 5 min efter, da Jannick kom højest i feltet og headede bolden i fødderne på captain Simon P, som efter en (mindre) afretning scorede til 2-0. Af uransaglige årsager, trak vi og alt for langt tilbage, prøvede at leve på contra, men det gik ikke alt for godt. IF smed tusindvis af høje bolde i feltet, og vi kom under pres. Efter et IF indkast i feltet, lå bolden for fødderne af Peter, han prøvede den frække løsning med en hælclearing, det gik ikke helt efter planen, for han spillede en IF mand total fri 1-2. Pause Vi kom igen langt bedre ud til 2 halvleg, lagde pres på IF, og da Martin Faaborg, lavede tryllerier på venstrekanten, og til sidst snød backen med en kanal, tog han et træk i feltet, spillede den fladt til en fremadstormende Peter, og tæt under mål kunne han (og en IF mand) gøre det til 3-1. Igen i kontrol, igen alt for langt tilbage og stå. Og da vi fik et frispark på midten af banen, valgte Jeppe den svære løsning og smed bolden på tværs af banen , den blev opfanget af IF, og et blokeret skud senere, hjørnespark. Her valgte vi ikke at hoppe med en højtspringende modstander 2-3. Heldigvis gjorde Jeppe det godt igen, et super hjørnespark ind i hovedet på Lasse, der igen brugte sine 1.45 fantastisk og kom sindsygt højt op. 2-4. Så var kampen reelt afgjort og det var os der var tættest på at score igen, det gjorde vi også da Madsen, vandt en duel i feltet, tog et træk, kiggede op på flere blanke medspillere, og valgte selv at afslutte, sikkert! 2-5 Langt bedre indsats end sidste kamp. Stærk kamp af mange, tobias og Simon J kan godt fremhæves i centerforsvaret. Resultaterne flaskede sig godt for BB, og efter 4 runder i en, vild, tæt kreds, ligger vi nr 1. Vi håber i kommer og støtter os på lørdag 13.30 på hjemmebane mod Aabenraa.