BETALING / INDMELDELSE

Bramming Boldklub går pr. 1. januar 2019 over til kontingent betaling via Kluboffice.

Så første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink.

Når du betaler, tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning.
Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort.
Du modtager en mail nogle dage før trækningen.
Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?
Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke noget beløb fra dit kort. Udmeldelse sker på kontingent@brammingboldklub.dk.
Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink.
Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?
Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Bramming Boldklub eller DBU.
De behandles fortroligt og sikkert af Quickpay og Nets, der står bag betalingsservicen.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?
Nej, bestyrelsen har besluttet pr. 1. januar 2019, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg er truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger og samtidig hjælpe Jer med at overholde betalingsfristen.

Spørgsmål?
Du er altid velkommen til af kontakte os på kontingent@brammingboldklub.dk eller 22490950, hvis du har spørgsmål.

Med sportslig hilsen
Bettina Juhl