INDMELDELSE

Se kontingentpriser her

Bramming Boldklub bruger kontingentbetaling via Kluboffice.

Første gang du skal betale kontingent, modtager du derfor en mail med et betalingslink.

Når du betaler, tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Du vil inden trækningen modtage information på mail. Det er i den sammenhæng dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?
Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke noget beløb fra dit kort. Udmeldelse sker på kontingent@brammingboldklub.dk. Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink, hvor du så kan betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?
Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Bramming Boldklub eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af Quickpay og Nets, der står bag betalingsservicen.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?
Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg er truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger og samtidig hjælpe jer med at overholde betalingsfristen.

Spørgsmål?
Du er altid velkommen til af kontakte os på på nedenstående, hvis du har spørgsmål.

Med sportslig hilsen

Ole Thomsen
Kontingentansvarlig
Mail: kontingent@brammingboldklub.dk