VBI - BB (2-4)

Vojens vs BB 2-4 (0-2)

Brammings "nye" drenge tog onsdag aften en tur til det sønderjyske, hvor oprykningsfavoritterne fra Vojens ventede.

- Vi blev mødt med techno musik under opvarmningen, det passede jo Alanya Thysen og Morten Sloth fremragende.

Banen stod knivskarp, og det viste sig hurtigt at det gjorde BBs presspil også. Angrebene rullede ned mod Vojens' mål gennem hele første halvleg, og Bramming skabte mange chancer. Og da Brammings nye angriber -Europas farligste mand uden Våben- Benjamin Klaaby fik hul på bylden gik det stærkt og de gule gik til pause med en meget fortjent 2-0 føring.

2-0 er jo den farligste føring, og Vojens kom blæsende ud til anden halvleg, og et drømmedagshug efter 4 minutter bragte spændingen tilbage i opgøret. Det brændte på i en ti minutters tid, indtil ChristianBeckham Madsen smed et gudeinlæg ind i hovedet på Benja, og så var hattricket en realitet.

Morten Sloth kom så 6 min for sent ind i en tackling og fik gult, og så troede vi at Vojens ville komme med ALT! Men så viste vi kontraspil i verdensklasse, en Elholm erobring og en lang bold til..... Tja Benjamin, som løb fra 2 mand på ydersiden og lagde den køligt ind til 4-1.

Det var en yderst opløftende kamp, hvor Bramming spillede både flot og klogt fodbold..

Tilykke til debutanterne - Peter, Viktor og Benjamin..

Vi håber alle kommer og ser holdet spille hjemme mod Kolding B lørdag kl 15.30 på Skjern Bank Arena!